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GeconaTEC GmbH

Alt-Köpenick 39, 12557 Berlin
Deutschland
Telefon +49 30 65494020
Fax +49 30 65494021
berlin@geconatec.com

Hallenplan

interpack Hallenplan (Halle 4): Stand E30

Geländeplan

interpack Geländeplan: Halle 4

Unser Angebot

Produktkategorien

  • 03  Maschinen und Anlagen zur Herstellung von Süßwaren (Schokoladenprodukte, Zuckerwaren, Kaugummi)
  • 03.01  Komplettanlagen zur Herstellung von Süßwaren (Schokoladenprodukte, Zuckerwaren, Kaugummi)
  • 03.01.07  Komplettanlagen zur Herstellung von Süßwaren / Herstellung von Schokolade

Komplettanlagen zur Herstellung von Süßwaren / Herstellung von Schokolade

Unsere Produkte

Produktkategorie: Komplettanlagen zur Herstellung von Süßwaren / Herstellung von Schokolade

StellaNova

Tempering is in our DNA
 
Revealing the most striking advance in the chocolate tempering process since 1946.
Following 1946, when Dr. Kaj Christian Sophus Aasted invented the world’s first patented continuous chocolate plate temperer, Aasted has been continuously advancing and perfecting the chocolate tempering process. With more than 100 years of experience in the chocolate industry, our tempering machines are embedded with unique know-how from dedicated and passionate engineers and chocolate specialists.

We are proud to introduce you to a new standard in the chocolate tempering process!

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Produktkategorie: Komplettanlagen zur Herstellung von Süßwaren / Herstellung von Schokolade

Alice™ S

The Alice™ S is an extruder for handling sticky, dense and stringy medium to heavy masses. The Alice™ S can e.g. be the workhouse for your bar line for a single or double layered product. The head is engineered for high torque with few moving parts in an all stainless steel construction. 

The all stainless steel construction meets the requirements for frequent cleaning and where sanitation is of extreme importance. As an extruder, the Alice™ S can be adjusted with a vertical head movement and can be fitted with a number of forming and cutting tools. The belt width is available up to 800mm.

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Produktkategorie: Komplettanlagen zur Herstellung von Süßwaren / Herstellung von Schokolade

Nielsen

Ranging from 420 to 1800 mm you are supplied with either direct or indirect cooling depending on your product. The specialized cooling system guarantees perfect crystallization, making your product taste, look, break and feel as good as possible.

A flexible and high efficient cooling tunnel in for both chocolate and bakery products. We created a design, which enables you to open each individual hatch making it easy for you to clean and maintain. Available in aluminum, stainless steel or a mix.

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Über uns

Firmenporträt

GeconaTEC

Die Firma GeconaTEC GmbH ist eine Engineeringfirma, die als Generalunternehmer komplexe Anlagen zur Verarbeitung und Verpackung von Lebensmitteln projektiert, liefert und montiert. Die Firma GeconaTEC GmbH bietet ihren Kunden schlüsselfertige Anlagen aus einer Hand. Der gesamte Prozess von der Planung, der Finanzierung, der Herstellung, der Lieferung, der Montage und Inbetriebnahme der Anlage wird zentral durch GeconaTEC betreut und gesteuert.

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Unternehmensdaten

Zielgruppen

Süßwaren